ACE Conference Centre
Melayu

Bilik Breakout

Lokasi: Tingkat 1 – Tingkat 4

Bilik Breakout dirancang untuk mempermudah jadual pertemuan anda untuk bahagian yang terpisah dalam setiap pertemuan atau perbincangan. Terletak di tingkat 1 hingga ke tingkat 4, Ruang Rehat kami menyediakan yang paling sesuai untuk 6 hingga 10 orang pada satu sesi dan terbaik untuk perbincangan pendek atau sesi perpecahan dalam setiap kesempatan.
 

BILIK LATIHAN DENGAN PAPAN PINTAR

Lokasi: Tingkat 1

Ia direka untuk tahap ciri futuristik seterusnya. Papan pintar mempunyai pelbagai paparan interaktif berkualiti tinggi dan menawarkan mesyuarat, persembahan atau perbincangan yang cekap dan kolaboratif melalui sentuhan. Papan pintar diaktifkan wifi dan boleh menghubungkan secara interaktif dan elektronik ke peranti wifi seperti telefon pintar dan komputer riba. Dengan ciri-ciri ini, ia membuka pelbagai jenis fail yang dapat dikongsi melalui e-mel atau anotasi ketuk dan tulis dan banyak lagi ciri.
 

Baca lagi

BILIK LATIHAN ASAS

Lokasi: Tingkat M – Tingkat 4

Bilik latihan ini fleksibel dalam segala jenis persediaan berdasarkan keperluan dan persediaan pelanggan. Ia sesuai untuk ruang latihan atau peperiksaan. Tempat ini dilengkapi dengan penyediaan visual audio asas. Secara keseluruhan kami memiliki 14 bilik latihan yang dapat menampung 10 hingga 40 orang di setiap bilik bergantung pada ukuran bilik.
 

Baca lagi

Bilik Perbincangan

Lokasi: Tingkat 1 – Tingkat 4

Terdapat di tingkat 1-4, Bilik Perbincangan kami tersedia dengan kapasiti hingga 6 orang dan sangat selesa dan sesuai untuk sebarang sesi percambahan fikiran atau tindak lanjut cepat.
 

Baca lagi